Disa veprime që i bëjnë vetëm inteligjentët
Ka disa gjëra që i karakterizojnë njerëzit me një nivel të lartë inteligjence!

Nëntë zakonet që kanë njerëzit e mençur:

1.- Zgjedhin shoqërinë

2.- Flenë mjaftueshëm

3.- Lexojnë dhe vetëm lexojnë

4.- I kushtojnë rëndësi ushqimit

5.- Luajnë lojëra

6.- Mbajnë ditar

7.- Janë aktiv fizikisht

8.- Shkruajnë me laps

9.- Nuk i përmbahen rutinës.
Be the first to comment

Leave a Reply