Dita e katërt e kërkimeve për dy policët e zhdukur në lumin Lepenc
Pjesëtarët e FSK-së, NJSI-së dhe Alpinistë nga klubi i Prishtinës, pritet të rinisin edhe sot kërkimet për policët e zhdukur të Policisë së Kosovës në Kaçanik.

Makina e tyre është gjetur po atë natë, por trupat e tyre jo. Kërkimet kanë nisur në Lepenc prej vendit ku u gjet makina.

Sot është dita e katërt që këto kërkime po bëhen por pa rezultate. Dy pjesëtaret e Policisë së Kosovës Malsor Dashi e Armend Trena u zhdukën pas aksidentit.
Be the first to comment

Leave a Reply