Doli ne shitje Iphone 8, është i mahnitshëm por ja sa kushton (Video)
iPhone 8 i Apple, që gjithashtu mund të quhet ‘iPhone Edition’ dhe lansohet si model i tretë me iPhone 7S dhe 7S Plus, është shfaqur online.

Modeli i iPhone 8 është shfaqur online nga dizajneri Benjamin Geskin, i cili ka qenë një burim i sigurt i Apple në të kaluarën.

Ai thotë se ia ka dalë të dizajnojë celularin sipas detajeve të nxjerra nga burimet e tij në Apple,
Be the first to comment

Leave a Reply