Dy femra nuk i rezistojnë këtij Aventadori, futen brenda me pronarin e panjohur! (Video)
Pronari i paemëruar i një Lamborghini Aventador, e ka ndalur atë në mes të një rruge në Kanë të Francës kur po i jepte gaz.

Shumë njerëz ishin mbledhur pranë super-makinës që lëshonte zhurmë unike, ndërsa nxirrte flakë nga tubi me gjashtë kënde.

Derisa të gjithë qëndronin indiferentë, dy femra u futën brenda nga dera që hapet së larti dhe u nisën me të panjohurin.

Më poshtë mund ta shihni nga afër këtë Lamborghini. /Telegrafi/

 
Be the first to comment

Leave a Reply