E gjithë bota po përpiqet të përcaktojë se sa këmbë ka ky elefant – sigurisht do të gaboni edhe ju! (Foto)
Në internet është shfaqur një fotografi/iluzion optik i cili paraqet një fotografi gjithashtu të qarkulluar edhe në vitet e 80-ta.

E pyetja që vjen me këtë iluzion optik është e thjeshtë, përcjell Telegrafi.

Ajo është: Sa këmbë ka ky elefant?

Dhe siç thuhet më tej, në përshkrimin e fotografisë, disa nga ju do të thoni “katër” – dhe do të gaboheni. /Telegrafi/
Be the first to comment

Leave a Reply