E mbushin veturën me Coca-Cola në vend të naftës, do të befasoheni nga rezultati
Disa të rinj kanë marrë guximin të kryejnë një eksperiment.

Ata vendosën që që në vend të naftës t’i hedhin makinës Coca-Cola.

Në fillim gjithçka u duk se do të shkonte në rregull, por pas 1 minute ndodhi ajo që nuk pritej.

Makina fillon humbet fuqi dhe shpejtësi derisa fiket, duke mos arritur të ndizej më.

Djemtë e çojnë makinën në servis dhe për ta riparuar dhe mekaniku u kërkon 1500$.

Të ishin shqiptarë do u falej ky gabim pasi do kishin rrezikuar duke marrë shkasë nga çmimi i lartë i karburantit në Shqipëri, por të huajve, të cilët e blejnë dhjetëra lekë më lirë se ne nuk u falet.

Megjithatë këta djem kanë bërë një eksperiment për ne shqiptarët. Pasi kemi provuar me vaj gjelle të mos guxojmë ta provojmë me Coca-Cola pasi pasojat dihen. Skemi çbëjmë, duhet të vazhdojmë ta blejmë karburantin me këtë çmim që e duan ata “lart”.
Be the first to comment

Leave a Reply