Afrim Gashi tradhëton elektoratin, Tenton të kyçet në Qeverinë e zgjeruar bashkë me VMRO-në
Afrim Gashi pasi takoi kreun e VMRO-së Mickovskin, menjëher ka takuar edhe Kryeministrin Zaev për bisedime e tyre pë kyçjen në qeverisë.

Deputeti Afrim Gashi është duke lobuar që në qeveri të jenë të kyçura Klani I ”ZAZ” dhe VMRO-ja fashizoide, thonë burime brenda qeverisë.

A është duke i përshpejtuar lobimet Afrim Gashi për ta futur në qeverinë e zgjeruar edhe VMRO-në.

Ndryshe, Gashi u takua me Mickovskin e VMRO-së fashizoide që nuk i ka përkrahur reformat në gjygjësor dhe nuk e ka përkrahur ligjin për gjuhën shqipe.

Deputeti Gashi tenton për bashkëpunim të hapur, ku mes tjerash kreu i VMRO-së tha se me ftesë të Gashit ai e ka pranuar për bisedime dhe koalicionim të mundshëm.
Be the first to comment

Leave a Reply