EKSLUZIVE: Takim me Menduh Thaçit dhe Afrim Gashit! (FOTO)
Në bazë të informatave nga tereni me të cilat disponon “TopAl News” për moment është duke u zhvilluar një takim mes Afrim Gashit dhe kryetarit të PDSH-së Menduh Thaçi. Takimin po zhvillohet në kafiterine në afërsi të një pompe benzine në Tetovë. Detaje nga takimi nuk ka, mirëpo duke ditur afërsine e krahut të Gashit me Menduh Thaçin që në kohën kur Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami kandidonte për Kryetar të Tetovës i njejti grup që punoi kundër tij më vonë bëri edhe përçarjen në Lëvizjen Besa.
Be the first to comment

Leave a Reply