Eksperimenti, sa ditë rezistoni të mbyllur?!
Spektaklet televizive janë të shumëllojta dhe kryesisht synojnë që të zbulojnë sa më tepër nga natyra njerëzore.

“Channel 5” në Britani ka zhvilluar një reality show me 5 vullnetarë për të vërejtur sjelljen e tyre për 5 ditë të mbyllur të vetëm në një dhomë.

Por kjo nuk është aq e lehtë se sa duket, një prej konkurrentëve hoqi dorë 4 orë pas fillimit të eksperimentit, ndërsa një tjetër u dorëzuar pas 24 orësh. Vetëm 3 prej tyre ia dolën mbanë të qëndronin pa kontaktuar me asnjë person.
Be the first to comment

Leave a Reply