Elegancë e zymtë në koleksionin e rri të Zhuhaiir Murad
Zuhair Murad hyri në të kaluarën e largët për të lansuar koleksionin e para-vjeshtës 2018.

Epoka Edwardiane e historisë britanike tërhoqi kreatorin libanez, dhe më konkretisht, „A Room with a View“ nga Edward Morgan Forster.

Murad paraqiti koleksionin përmes një xhirim fotografie nga bashkpuntori i ti i kohshem me tani Alvaro Beamud.

 
Be the first to comment

Leave a Reply