Elvana me të njëjtin fustan si Beyonce, kujt i shkon më shumë?
Pak ditë më parë Elvana ka postuar në Instagram një video, ku shfaqet me nje veshje të bardhe me pupla dhe duhet të themi që duket me të vërtetë ëngjëllore. Por kujt i kemi parë një veshje të ngjashme me të?

Edhe Beyonce ka veshur vitin e kaluar një fustan me pupla të ngjashëm me atë të Elvanës. Është komentuar shpesh ngjashmëria në stil, por edhe ajo fizike mes Elvanës dhe Beyonce-s dhe nuk është hera e parë që këngëtaret bëjnë xing me veshje të ngjashme. Por ndoshta edhe këtë herë ka qenë rastësi, megjithëse nuk ka asgjë të keqe të frymëzohesh nga një personazh i njohur, siç është diva Beyonce.
Be the first to comment

Leave a Reply