Ermira Asani emërohet anëtare e re e KSHZ-së
Komisioni i Kuvendit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve në seancën e sotme e konfirmoi Propozimin e Lëvizjes Besa që Ermira Asani Salija të jetë anëtarja e re e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ).

Ermira Asani Salija vjen në vend të Bedredin Ibrahimit nga PDSH-ja, sepse BESA është partia e katërt sipas numri të deputetëve në Parlament
Be the first to comment

Leave a Reply