Është zbuluar përse fejuarës së princit Harry nuk i lejohet të bartë kurorën, ndërkaq Kate Middleton po
Dhe derisa të realizohet ëndrra e Meghan Markle që të bëhet princeshë, do të duhet të presë akoma derisa të vërë kurorën në kokë.

Kurorëzimi mbretëror midis princit Harry dhe Meghan Markle është larg vetëm disa muaj, mirëpo duket që kurora është diç më e largët.

Dhe derisa nusja e dukeshës së Cambridge, Kate, mund të bartë stolitë mbretërore gjatë obligimeve të shumta zyrtare – Meganit ende nuk i është lejuar ai nder.


Rregulla të rrepta ua ndalojnë femrave të pamartuara të bartin kurorën – sikur ato të cilat rregullisht Kate i ka në kokë.

Dhe mu për këtë Megan nuk do të mund të kënaqet me këtë stoli derisa t’ia thotë “po”-në jetësore Harryt këtë pranverë.

Gjykuar sipas historisë, kurorat janë shenjë që femra është e martuar dhe që nuk kërkon bashkëshort dhe kjo u është porosi e qartë meshkujve që të mos provojnë t’i vardisen
Be the first to comment

Leave a Reply