EULEX i përgjigjet Serbisë: Policia e Kosovës monitoron territorin e saj
“Policia e Kosovës është instanca e parë e ndërhyrjes në të gjitha incidentet e sigurisë në Kosovë.”

EULEX është duke monitoruar nga afër situatën dhe po patrullon në veri të Kosovës. Kjo po bëhet në pajtim me mandatin e tij, si dhe shembull tjetër intervenime, ka thënë shefja e Zyrës për Media dhe Informim e EULEX-it, Dragana Nikoliq Solomon

E pyetur nga agjencia e lajmeve serbe për arrestimin e djeshëm të drejtorit të të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën, Marko Gjuriq dhe masat konkrete që do të merren ajo ka thënë:

“Policia e Kosovës është instanca e parë e ndërhyrjes në të gjitha incidentet e sigurisë në Kosovë.”
Be the first to comment

Leave a Reply