Fadil Zendeli: Shqiptarët nuk janë përqindje
Deputeti i Lëvizjes BESA, Zendeli kemi kërkesat tona dhe ato janë të qarta, them që është turp dhe jo vetëm tek shqiptarët por edhe tek maqedonasit që jemi si 20% e jo si shqiptarë.

Është momenti. le të hapet kushtetuta sepse aty shqiptarët nuk e meritojnë të figurojnë si 20 % por të barabartë theksoi Zendeli përcjell TopAlNews.
Be the first to comment

Leave a Reply