Faruk Avdiu surpriza e zgjedhjeve lokale në Komunën e Çairit
Edhe pse Aleanca per Shqipetaret nuk kaloi dhe aq mire ne zgjedhjet e kaluara parlamentare, kjo nuk eshte aspak pengese qe Faruk Avdiu fuqishem te hy kesaj gare duke qene pretende per fitore ne Cair, bazuar edhe e shume anketa online qe po behen diteve te fundit. Si duket mospajtimet ne degen e Cairit tanime nuk jane prezente, dhe kjo ben qe edhe me shume te shtohet pesha e kandidatit te Aleances ne Cair. Nga shume anketime qe po ndodhin diteve te fundit, ne mes kandidateve, qarte shihet perkrahja e madhe per profesorin Faruk Avdiu.
Be the first to comment

Leave a Reply