‘Fast and Furious 10’ pushton një tjetër kontinen
Vin Diesel konfirmoi se kapitulli i nëntë i sagës “Fast & Furious” ka shumë mundësi që të xhirohet në Afrikë. Aktori deklaroi dhe se aktori Justin Lin do të rikthehet në timon edhe në filmin e dhjetë.

Vin Diesel (Dom), Chris “Ludacris” Bridges (Tej), Tyrese Gibson (Roman) dhe Jordana Brewster (Mia) u bënë bashkë për të promovuar atraksionin e “Universal Orlando Resort”, i emërtuar “Supercharged”. Në intervistën e dhënë me këtë rast, Diesel zbuloi dhe detajet për dy kapitujt pasues të sagës.


Me një arkëtim botëror prej rreth 5 miliardë dollarësh, “Fast & Furious” është një prej filmave që ka arkëtuar më shumë në të gjitha kohërat, është shndërruar në fenomen global që ka bërë për vete publikun, me aksionin, personazhet unikë dhe makinat e shpejtësisë. Filmi është parashikuar të dalë në vitin 2020.
Be the first to comment

Leave a Reply