Festat në familjen Xhaka, nuk ke kë të shohësh më parë nuset apo beqarin
Festat kalohen më bukur në familje dhe vëllezërit Xhaka i kanë kaluar pikërisht kështu. Ata kanë postuar dhe një foto me urimin për vitin e ri. Tani familja Xhaka është zgjeruar. Graniti, djali i vogël, u martua verën e kaluar, ndërkohë me ç’kuptojmë dhe Taulanti është në një marrëdhënie serioze me Arbnorën, përderisa ajo po feston bashkë me familjen. Ngjajnë më shumë si motra, sesa kunata, Leonita dhe Arbnora me fustanet e zgjedhur për festë, me model dhe përbërje të njëjtë, veç nuancës së ndryshme të xixave, çfarë duket se e përforcon dhe më shumë karakterin familjar të kësaj feste.
Është hera e parë që dy çiftet shfaqen bashkë dhe sigurisht që nuset kanë marrë shumë vëmendje.

Bashkë me ta në foto, është dhe djali i xhaxhait, një Xhaka tjetër, Agoni, i cili tërheq gjithashtu sytë e publikut, jo thjesht sepse është në qendër, por është i vetmi pa Xhakat pa një partnere.
Be the first to comment

Leave a Reply