Forca të mëdha speciale në Saraj, por ja përse?!
Përballë urës së komunës së Sarajit është vendosur një pikë kontrolli nga ana e forcave të policisë së Maqedonisë, ndërkaq nga ana tjetër në pikë pagesën rrugore është vërejtur konvoj i forcave të armatosura.

Në sy të parë kjo gjendje i ngjanë kohës së vitit 2001, por sipas informacioneve që siguroj “KohaNeës” bëhet fjalë për realizimin e një filmi andaj dhe nuk ka nevojë për shqetësim.
Be the first to comment

Leave a Reply