Forma e këmbëve tregon shumë për të, ja si ta zbuloni se çfare femre keni në krah
Forma e këmbëve mund të tregojë shumë për atë se kush je. Çdo person është unik dhe ne kurrë nuk duhet të gjykojmë të tjerët në bazë të pamjes së tyre fizike. Megjithatë ekziston një marrëdhënie midis pamjes së jashtme dhe asaj që jemi brenda. Jo gjithmonë paraqitja fizike dhe karakteri janë të lidhura, por ka detaje të vogla që, në vend të kësaj, na lejojnë të lidhim dy aspektet.
Ju mund të thoni shumë për njerëzit nga mënyra se si ata ecin. Ekzistojnë katër forma themelore këmbësh për tu mbajtur në mend!

Lloji A
Ata janë gra me këmbë të lidhura ngushtë dhe një hapësirë ​​shumë të vogël në kyçin e këmbës. Ajo është një grua femërore, e turpshme, e ëmbël, delikate. Ajo kurrë nuk merr iniciativën dhe varet nga burrat. Duan burra të fortë, të cilët i mbrojnë ato. Por ata gjithashtu dinë të jenë shumë të forta kur është e nevojshme.

Lloji B
Këmbët preken vetëm në zonën e kyçit. Ata janë gra me një mënyrë jetese aktive, pak agresive, të cilat e dinë se çfarë duan. Ata duan të luajnë dhe i duan surprizat. Ata janë gjithmonë në lëvizje dhe nuk pëlqejnë mërzinë. Pra, nuk u pëlqejnë njerëzit që janë shumë të qetë.

Lloji C
Gjunjët nuk e prekin njëri-tjetrin. Ata janë të butë dhe romantikë, por ata dinë të befasojnë kur të vijë koha e duhur. Shumë njerëz kanë frikë nga paparashikueshmëria e tyre, shkruan ShkodraNews. Por ata që i duan surprizat me siguri kurrë nuk do të mërziten nga një grua e këtij lloji.

Lloji D
Kjo është një nga format më të zakonshme. Pjesa e sipërme, gjunjët dhe këmbët e prekin njëra-tjetrën. Ajo është gruaja klasike, e gatshme për të mbështetur partnerin e saj. Ata nuk janë stimuluese, por gjithmonë e mbështesin partnerin. Ajo është një grua që di të qëndrojë afër burrit të saj edhe në kohë vështirësie.
A e gjeni veten në këtë provë? Me të vërtetë këmbët tona mund të thonë kaq shumë gjëra se çfarë lloj gruaje jemi ne?
Be the first to comment

Leave a Reply