Foshnjat të flenë me nënën deri në moshën tre vjeçare
Bebet duhet të ndajnë shtratin e njëjtë me të ëmën së paku deri në moshën tre vjeçare.

Kështu ka thënë pediatri, Nils Bergman nga Universiteti i “Cape Town” në Afrikë të Jugut.

Ai ka thënë se fëmija duhet të fle në gjoksin e nënës për disa javë pas lindjes, shkruan The Telegraph, përcjellë Klan Kosova.

Qëndrimi deri në moshën tre vjeçare në të njëjtin shtrat do ta ndihmojë foshnjën në lidhjen dhe përmirësimin e sjelljeve gjatë rritjes.
Be the first to comment

Leave a Reply