Foto misterioze që hakerët i vodhën nga NASA
Hakerët janë në gjendje që përmes internetit të vjedhin shumë gjëra, qoftë informacione, fotografi dhe video.

Në disa fotografi të publikuara online, hakerët pretendojnë se i kanë vjedhur këto fotografi kontroverse nga NASA.

Kjo fotografi më poshtë, që duket se shfaqë një pjatë fluturuese që ka krijuar një krater në tokë, pretendohet se është vjedhur nga arkivi i NASA-së.

strukturë e ngjashme me një piramidë u gjet në oqean dhe disa njerëz besojnë se mund të jetë Atlantis, transmeton Gazeta Express.
Këto pllaka prej ari kanë një gjuhë misterioze të gdhendur në to.
Skelet gjigand i njeriut, i gjetur diku në botë por që askush nuk e di se ku.
Një tjetër skelet gjigand.
Be the first to comment

Leave a Reply