FOTOLAM/ Kongresi i parë madhështor i Lëvizjes BESA (FOTO)
Kongresi i Parë i Lëvizjes BESA duket madhëshotor me plot 505 delegatë.

Sot është Kongresi i parë zyrtarë dhe legjitim i Lëvizjes BESA

 
Be the first to comment

Leave a Reply