FYROM,RIM…RIP
Kryetari i Lëvizjes Besa Bilall Kasami, në kolumnën e rradhës në gazetën Koha, e ka trajtuar temën që është shumë aktuale, e cila ka të bëj më kontestin e emrit me Greqinë.

Kasami hedh teza dhe pyetje të ndryshme në lidhje me këtë problem shumëvjeçar me Greqinë, ndër tjerash ai thekson se: si do të duhej vepruar drejtë zgjidhjes së këtij problem, rruga është e trasuar me vetë sistemin demokratik, vlerat e të cilit I kemi përqafuar që nga pavarësimi i Maqedonisë.

Ndoshta, edhe do të arrijmë te zgjidhim problemin me Greqinë, me çka do të bëhemi pjesë e BE-së dhe NATOS-së! Por, duhet ta dimë se përfundimisht do të humbim besimin e qytetarëve në vlerat bazë të demokracisëë e kjo do të na kushtoi shumë si shoqëri, thekson në kolumën e tij Kryetari i Lëvizjes Besa Bilall Kasami./TopalNews/

Kolumnën e plotë e gjeni në Gazetën Koha
Be the first to comment

Leave a Reply