Ganiu dhe Jonuzi këmbejnë ide për zgjedhjet lokale
Në prag të zgjedhjeve lokale sot në njërin prej lokaleve në afërsi të Sheshit Skënderbeu në Shkup, dy kandidatët për kryetar komunash nga radhët e BDI-së Visar Ganiu për komunën e Çairit dhe Femi Jonuzi për komunën e Studeniçanit, kanë realizuar një takim të rastësishëm dhe kanë ndarë ide dhe mendime rreth zgjedhjeve të ardhshme lokale të caktuara për 15 tetor të këtij viti.

Zëvendësministri i arsimit  Visar Ganiu, i nominuari i BDI-së për komunën e Çairit do të përballet me Zeqirja Ibrahimin e Lëvizjes Besa. Ndërkohë akoma nuk dihet se kush do të jenë rivalët e Jonuzit për komunën e Studeniçanit.
Be the first to comment

Leave a Reply