Ganiu i BDI-së, vizitë mikpritëse në Gazi Babë
Kandidati i BDI-së për kryetar të komunës së Çairit, Visar Ganiu ka vazhduar aktivitetet në terren.

Sot ai ka qenë në vizitë familjeve mikpritëse dhe bujare në Gazi Babë të Shkupit.

 
Be the first to comment

Leave a Reply