Garrett: Presim ditën kur t’i urojmë Maqedonisë mirëseardhje në Aleancë
Ambasadori britanik në Maqedoni, Charles Garrett ka kujtuar 69 vjetorin kur Britania e Madhe dhe 11 shtete tjerë u përcaktuan për mbrojtje të lirisë, trashëgimisë së përbashkët dhe civilizimin e tyre.

Me këtë rast, ai përmend se 25 vite më parë edhe Maqedonia është përcaktuar për siguri të përbashkët dhe mbrojtje.

Ai shprehet se e pret ditën kur Maqedonisë do t’i urohet mirëseardhja në Aleancë.

“Maqedonia u përcaktua qysh 25 vite më parë për t’iu bashkuar këtij zotimi për siguri kolektive dhe mbrojtje. Ne presim ditën kur mund t’i themi Maqedonisë mirë se vjen në këtë Aleancë”.
Be the first to comment

Leave a Reply