Gattuso kërcënon keq lojtarët
Që prej vendosjes në krye të Milanit Gennaro Gattuso ka ditur gjithmonë që të jetë në qendër të vëmendjes.

Trajneri i Milanit kërkon të mbajë skuadrën me këmbë në tokë duke i bërë thirrje lojtarëve të japin 100% e formës së tyre pasi në të kundërt do të qëndrojë pa luajtur.

“Nesër është një ditë tjetër dhe në futboll nuk mund të keni pakënaqësi”, tha trajneri italian.

“Kam 25 lojtarë dhe rregullat janë të njëjta për të gjithë. Gjatë dy orëve të trajnimit ata duhet të vënë gjithçka në lëvizje. Dua të shoh profesionalizëm dhe përkushtim në fushë.

“Kushdo që nuk stërvitet mirë qëndron në shtëpi dhe nuk luan. Çdo ndeshje ne po luajmë për diçka të rëndësishme, sepse të gjitha ndeshjet janë thelbësore dhe duhet t’i luajmë si finale.

“Ne kemi shpenzuar shumë në muajt e fundit. Ne e dimë se disa lojtarë nuk janë në 100 për qind. Ne e dinim se do të duhej të vuanim gjatë ndeshjes. Ne ishim të ngadalshëm shumë herë, ne bëmë shumë gabime në përpjekjen për të luajtur.

“Për momentin nuk mund të bëjmë gabime. Nëse duam të luftojmë për një vend të Ligës së Kampionëve, barazimi nuk na bën ndonjë të mirë.

“Ne kemi nevojë për të rimarrë energjinë tonë dhe për të marrë gjërat një lojë në një kohë.”, ka përfunduar Gatusso.
Be the first to comment

Leave a Reply