Gaz Paja s’duron dot më: Drejtuesit e “Portokalli” bëjnë favore sipas tekave
Aktori i njohur i humorit, Gazmend Paja, është shumë i njohur për rolet në “Portokalli”. Por i ftuan në emisionin “Lart e Poshtë”, ai ka shpërthyer kundrejt drejtuesve të show-it, duke thënë se ata bëjnë favore sipas tekave të tyre.

Nga ana tjetër ai ka pohuar se ka shumë pak miq brenda “Portokalli”-së dhe se i mungon ish kolegu i tij, Bes Kallaku.

“Drejtuesit aty bëjnë favore sipas tekave të tyre, por nuk shoh asnjë konkurrent aty. Fare, zero”, është shprehur ai për emisionin “Lart e Poshtë”.

Gazi ka shtuar se nëse do t’i duhej të zgjidhte mes “Portokallisë” e teatrit, ai do të zgjidhte këtë të fundit, duke premtuar se në vijim do t’i përkushtohet më shumë atij.
Be the first to comment

Leave a Reply