Gënjejnë më shumë se femrat: Çfarë fshihet pas këtyre fjalive të meshkujve!
Kur mashkulli thotë do të të thërras, kjo shumë lehtë mund të nënkuptohet kështu: nëse më dështojnë dy kombinimet e tjera.

Hulumtimet tregojnë që meshkujt gënjejnë më shumë dhe ndryshe nga femrat, por më së shpeshti për shkak se dëshirojnë që femrën ta çojnë në krevat.

Ja çfarë në të vërtetë fshihet pas fjalive të cilat meshkujt ua thonë femrave.

1. Do të të thërras (nëse më dështojnë dy kombinimet e tjera).

2. Nuk kam të dashur (aktualisht pranë vetes).

3. Nuk është e bukur (nuk kam shanse tek ajo, kështu që…).

4. Nuk je këmbëngulëse (më shikon derisa shoh ndeshje sportive).

5. Atë e kam vetëm mike (akoma nuk ka fjetur me mua).

6. Do të bisedojmë më vonë (zhduku tani).

7. Seksi më i mirë deri tani (kjo para teje bash nuk ka ditur të bënte asgjë).

8. Nuk kam pirë shumë (po pi birrën e dytë nga arka e tretë).
Be the first to comment

Leave a Reply