Gëzim Kelmendi: Nuk na duhet parada e homoseksualëve, ata janë shkatërrues të vendit dhe popullit tonë
Kryetari i partisë Fjala, Gëzim Kelmendi, ka thënë se nuk na duhet parada e komunitetit LGBTI, e cila do të mbahet më 10 tetor në Prishtinë, me moton “Në emër të Dashnisë”.

Ndërsa homoseksualët as nuk e ruajnë dhe as nuk e mbrojnë vendin dhe popullin tonë”.

Njoftimi i plotë:

Me 10 tetor në Prishtinë do të mbahet parada e homoseksualëve.
Prishtina këtë muaj do të jetë nikoqire e paradës së homoseksualëve e cila titullohet ” në emër të dashnisë”.
A i duhet kjo paradë qytetarëve të Kosovës?
Unë mendoj që kjo paradë nuk i duhet as popullit tonë dhe as vendit tonë.
Parada duhet të bëjnë ato shtresa të shoqërisë që ne krenohemi me to.
Psh. paradë mund të bëjnë Policia e Kosovës, Forca e Sigurisë Kosovës, të cilat e ruajnë dhe mbrojnë vendin dhe popullin tonë.
Ndërsa homoseksualët as nuk e ruajnë dhe as nuk e mbrojnë vendin dhe popullin tonë.
Por përkundrazi homoseksualët rrënojnë dhe shkatërrojnë vendin dhe popullin tonë. Ata synojnë ta përhapin këtë sëmundje në vendin tonë dhe të paraqesin diçka si normale në emër të demokracisë.
Se sa janë të rrezikshëm homoseksualët, tregon fakti se ata janë bartësit kryesor të sëmundjes vdekjeprurëse AIDS.
Njëherit homoseksualët e kanë të ndaluar të dhurojnë gjak në vendet e BE-së, SHBA-së dhe në vendet tjera.
Homoseksualizmi si sëmundje është armiku kryesor i familjes në veçanti dhe gjithë njerëzimit në përgjithësi, ngase çiftet homoseksuale nuk mund të lindin fëmijë. Kështu ata kontribojnë në shuarjen e familjes dhe zhdukjen e njerëzimit.
Prandaj ne si popull jemi për ruajtjen e familjes dhe ruajtjen e njerëzimit.
Be the first to comment

Leave a Reply