‘Gjeni bëhesh, nuk lindesh’ – tri shprehi të cilat ju bëjnë më të mençur
Fjala “gjeni” është ndër më të keqpërdorurat në histori. Përderisa shpeshherë i referohemi saktë dikujt si gjeni, konotacioni me të cilin e ndërlidhim zakonisht atë fjalë është shumë larg së vërtetës.

Në mënyrë të saktë i referohemi inteligjencës dhe fuqisë kreative si gjëra gjeniale – dhe duhet ta bëjmë këtë – por është koha të ndalemi së menduari se këto dy gjëra vijnë nga talenti apo nga lindja, transmeton Telegrafi
Be the first to comment

Leave a Reply