Godet Xhezair Shaqiri: O burra u bëtë pike e pesë!
Xhezair Shaqiri i njohur si komandant Hoxha i UÇK-së ka akuzuar partitë politike se po e përçajnë votën shqiptare.

“BDI, PDSH, BESA, Aleanca, RDK, Uniteti. PPD. Pikë e pesë votat e shqiptarëve nga liderët shqiptarë për zgjedhjet e ardhshme lokale. Pa mëdyshje se votuesit po vërejnë dobësitë e politikanëve hajna dhe çdo qytetar do të vendos për votën e tij. Pas zgjedhjeve lokale, haos dhe shok tek liderët e partive shqiptare në Maqedoni. Liderët e mashtruar nga vetëpëlqimi prapë do të fajësojnë votuesit”, ka shkruar Shaqiri.
Be the first to comment

Leave a Reply