Grida e tund sallën e Kuvendit pak ditë pas skandalit seksual (VIDEO)
Grida Duka ka folur për herë të parë në Kuvend pas skandalitseksual ku u përfol emri i saj dhe deputetit tjetër të PD-së, Ervin Salianji.

Duke marrë fjalën në foltoren e Kuvendit, Grida foli për problemet që po has vendi me varfërinë dhe mungesën e shpresës, gjë e cila po shkakton ikje masive nga Shqipëria.

“Shqipëria është e dyta në Ballkan për vdekshmërinë foshnjore. A janë këto politika? Investimet në mjekësi: Bojë, llaç e pika që s’u bie! Rektori i iuniversitetit shpërndan vetëm ftesa se si studentët e UT mund të punësohen në Gjermani. Në vitin 2017 mbi 700 mjekë lenë Shqipërinë kur mjekët e urgjencës thonë që 30 përqind e pacientëve vijnë me diagnoza të gabuara. Ne edhe diagnozat sot e kemi të pamundur t’i certifikojmë”., – tha Grida në Kuvend.
Be the first to comment

Leave a Reply