Grimi vjeshtor, transformues me fuqi që t’iu bëjë të dukeni një diva e mrekullueshme (Video)
Grimi ka fuqi të jashtëzakonshme në aspektin estetik.

Andaj ky vit është karakterizuar me ndryshime të shumta.

Ndër këto ndryshime kanë qenë në nuanca dhe mënryën e grimit, tonet e hapura dhe të ngjyrë të kafta kanë karakterizuar këto ndryshime.

Artistja e grimit, Saranda Ismaili, në emisionin “Modë” në RTV Dukagjini, ka sjellë një grim vjeshtor.

“Me që jemi në stinën e dimrit do t’iu prezantoj një make up natyral ku rëndësi të veçantë i kushtoj lëkurës së modeles”, u shpreh Sara gjatë realizimit të këtij grimi.

Emisioni “Modë” me autore Reanta Gafurin është produkti televiziv i dedikuar ekskluzivsht për trendet e reja të modës dhe transmetohet çdo të premte në ora 22:15.


 
Be the first to comment

Leave a Reply