Grubi: Iku edhe taksa radiodifuzive
Me 70 vota “pro”, dhe me shumicën e Badenterit të 20 votave, Kuvendi ka sjellë ligjin për ndryshim të Ligjit për Audio dhe shërbimeve audio-vizuele për mediat.

Më këtë deputetët kanë larguar nga fuqia taksën radiodifuzive, të cilët qytetarët nga muaji tetor nuk do ta paguajnë.

Deputeti i BDI-së Artan Grubi nëpërmjet të një postimi në Facebook ka njoftuar qytetarët se prej sot nuk do të paguajnë taksën radiodifuzive.

”Iku edhe taksa radiodifuzive. Sot në Kuvend sollëm ligjin me të cilin qytetarët lirohen nga pagesa obligative mujore për televizionin shtetëror”, ka shkruar Grubi.
Be the first to comment

Leave a Reply