Gruevski dhe të tjerët do t’i shqyrtojnë përgjimet
Seanca gjygjësore për lëndën “T.H.T” për prishjen e kompleksit “Kosmos” sot nuk do të vazhdojë, sepse të pandehurit do të inspektojne dëshmit e Prokurorisë Speciale Puplike (PSP).

Bëhet fjalë për 26 audioinxhizime dhe biseda telefonike, 50 mesazhe (SMS) dhe një ekspertizë. Nga Gjykata Penale thonë se për datën e vazhdimit të gjykimit do të informojnë rishtazi.

Në lëndën “T.N.T” janë të akuzuar shtatë persona për prishjen e kompleksit “Kosmos” të afaristit dhe presidentit të Partisë për Ardhmëri Evropiane (PAE), Fijat Canoski.

Të akuzuar janë: ish-Kryeministri Nikolla Gruevski, ish-ministri për Transport dhe Lidhje, Mile Janakieski, inspektori i ndërtimin nga Gazi Baba dhe tre anëtarë të Komisionit Komunal të Prokurimit./Telegrafi
Be the first to comment

Leave a Reply