Gruevski: Shqiptarët gabuan anën (VIDEO)
Rrallë herë është parë të flasë për televizionet  kosovare, por ish-kryeministri maqedonas,  Nikolla Gruevski, tash si lider i opozitës vendosi të shprehet për Klan Kosovën.

 Ai në një intervistë ekskluzive ndër të tjera tregoi pse nuk ka qenë asnjëherë në vizitë zyrtare në Kosovë.

Më tutje Gruevski tregoi edhe për majin e 2015-tës në Kumanovë, dhe se si intervenoi vet si kryeministër i atëhershëm.
Be the first to comment

Leave a Reply