Grupi i Deputetëve të Pavarur nuk e votojnë marrëveshjen për demarkacionin me Malin e Zi
Visar Ymeri, përfaqësues i Grupit të Deputetëve të Pavarur ka thënë se Grupi nuk e voton marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi.

Sipas tij, kushdo e ka ndërruar mendjen, të jetë i sinqertë me qytetarët dhe të tregojë se 8200 hektarë do t’i humbë Republika me Kosovën me Malin e Zi.

Ai ndër tjerash ka thënë se qeveria aktuale ngjashëm me të kaluarat vuajnë nga kompleksi i multipersonalitetit.

Sipas tij, në marrëveshjen e Demarkacionit të cilën pritet të votohet praktikisht janë përmbledhur të gjitha dëshirat brenda kabinetit qeveritar.

“Nga njëra anë është marrëveshja e nënshkruar nga Hashim Thaçi dhe Skënder Hyseni në vitin 2015. Dhe kemi raportin e Komisionit të ri shtetëror që konstaton se marrëveshja paraprake është e gabuar dhe se komisioni shtetëror i mëparshëm e ka kaluar mandatin. Gjithashtu kemi një marrëveshje ndërmjet dy presidentëve”, ka thënë ndër tjerash Ymeri.
Be the first to comment

Leave a Reply