“Hazal” vjen me rol te ri!! (FOTO)
Alina Boz e njohur si Hazal Gulpinar tani me do e shofim pran Halit Ergenç dhe Bergüzar Gökçe Korel ne projektin e njohur Vatanim Sensin.

 

 

 

 
Be the first to comment

Leave a Reply