Hitet verore nga viti 1958 deri te 2017-a (Video)
Sezoni veror në të gjithë botën njihet si sezonë pushimesh.

Plazhi, deti dhe një këngë e bukur verore, janë të duhurat për të kaluar një pushim të këndshëm.

Këngëtarët në të gjithë botën përgatiten me kujdes që gjatë muajve të nxehtë të jenë sa më produktivë dhe të sjellin projekte të reja.

Shumica nga këngët që sjellin shndërrohen në hite, të cilat mbahen mend si “hite verore”.

MetroLyrics ka sjell së fundmi një video, duke shfaqur të gjitha këngët hite të verës, nga viti 1958, deri te viti 2017.

Pjesë e kësaj liste janë këngët e njohura si “Despacito”, “One dance”, “Fancy”, “Party Rock Anthem” etj. /Telegrafi/
Be the first to comment

Leave a Reply