I ka studiuar personat e pasur për 5 vite, ka zbuluar se ata e shmangin një lloj të njerëzve
Fakti se me kë shoqërohesh ka më shumë rëndësi sesa që mendoni.

 

Në fakt, shoqëria juaj mund të ketë ndikim të madh në të ardhurat tuaja.

Pas analizimit të shprehive ditore të personave të pasur për pesë vite, autori Thomas C. Corley ka zbuluar se ata e shmangin një lloj të personave: pesimistët.

“Milionerët janë shumë të kujdesshëm sa i përket shoqërisë. Ju jeni të suksesshëm po aq sa njerëzit me të cilët shoqërohesh shpesh”, shkruan Corley.

Të pasurit gjithmonë janë në kërkim të individëve ambiciozë, optimistë, entuziastë dhe në përgjithësi me pikëpamje pozitive mendore.

Suksesi afatgjatë është i mundshëm vetëm atëherë kur keni pikëpamje pozitive, prandaj negativitetin duhet ta shmangni në çdo masë.

Mbani mend, negativiteti do t’ju pengojë në arritjen e suksesit. Shmangni pesimistët dhe filloni të shoqëroheni me optimistë! /Telegrafi/
Be the first to comment

Leave a Reply