IBRAHIMI: MBËSHTETENI FRONTIN E LËVIZJES BESA KUNDËR “ENVERISTËVE” DHE “TITISTËVE”!
Nënkryetari i Lëvizjes BESA dhe kandidat për kryetar të Komunës së Çairit, Zeqirija Ibrahimi, në fjalimin e tij në Konventë, ka thënë se tashmë nuk nuk do të ketë votë shqiptare që do të shkojë për ata që Shkupin Shqiptar e japin për ideologjitë titise.

Ai ka thënë se vota e qytetarëve nuk do të jetë për ata pushtetarë të deritashëm që Tetovën e lanë me ajër e ujë të ndotur.

Ibrahimi u ka bërë thirrje qytetarëve që në zgjedhjet e 15 tetorit ta mbështesin frontin e krijuar nga Lëvizja BESA kundër “enveristëve” dhe “titistëve”. /SHENJA/
Be the first to comment

Leave a Reply