Iku treni 25 sekonda më përpara, në Japoni bëhet nami
Kompania hekurudhore në Japoni kërkon falje pasi treni ishte larguar nga stacioni 25 sekonda më përpara. Ky është rasti i dytë brenda disa muajve.

Operatori tha se “shqetësimet që i shkaktohen klientëve janë tërësisht të papranueshme”

Nëntorin e kaluar treni u largua 20 sekonda me vonesë.

Një ndjesë e tillë është bërë histori për mediat sociale.

Trenat japonezë kanë reputacion për puntualitetin ekstrem dhe mesa duket personat që kishin mbetur në stacion pasi nuk kishin mundur të hipnin janë ankuar.

Kjo ka bërë që kompania të reagojë duke kërkuar ndjesë publike.
Be the first to comment

Leave a Reply