Ilaç natyral për largimin e cisteve nga vezorët
Një përqindje e madhe e femrave kanë probleme me paraqitjen e cistave në njërin ose të dy vezoret. Këto cista është e vështirë që të shërohen, por nuk është e pamundur. Në shërimin e tyre mund të ju ndihmojnë edhe disa ilaçe popullore.

Ju paraqesim ilaç popullor nga aloe vera dhe mjalta, të cilin duhet ta përgatisni në këtë mënyrë:

Merrni disa gjethe kaktus aloe vera dhe vendosni në frigorifer për të qëndruar dy javë. Pastaj imtësoni dhe shtrydheni lëngun e tyre. Lëngun e fituar përzieni me mjaltë në raport 1:1. Masën e fituar ruajeni në frigorifer.

Mënyra e përdorimit:

Për ta përdorë këtë ilaç natyral nga mjalta dhe aloe vera, merrni një lugë nga masa e fituar dhe më pas duhet ta ngrohni pak që të jetë më e lëngshme sepse gjatë qëndrimit në frigorifer është më e fortë. Pas ta keni ngrohur, merrni një tampon vaginal dhe me lëngun e fituar lyeni tamponin dhe më pas vendoseni në vaginë ashtu që të qëndrojë tërë natën për të pasur efekt.

Përsëritni këtë procedurë për 10 ditë dhe pastaj bëni pauzë. Ilaçin mos e vendosni derisa keni menstruacione. Pas pauzës së dëshiruar (deri me 1 javë) vazhdoni terapinë edhe 10 ditë tjera.

Me ndihmën e këtij ilaçi natyral, në mënyrë të njejtë mund ta shëroni edhe erozionin e qafës së mitrës.
Be the first to comment

Leave a Reply