Ja çfarë duhet të bëjmë që të nisim javën mbarë
Sipas një sondazhi rreth 78 % e njerëzve përjetonin mbrëmjen e së dielës si më të tmerrshme nga të gjitha ditët.

Kjo, sepse u kujton atyre javën e re dhe të ngarkuar që i pret të nesërmen.

Por mbrëmja e së dielës të ndihmon për të parashikuar një javë të mbarë dhe të qetë, nëse mësohesh që ta organizosh siç duhet. Më poshtë ju sjellim disa nga gjërat që bëjnë njerëzit e suksesshëm ditën e diel.

21% e të pyeturve Shpenzojnë kohë me familjen dhe miqtë Planifikojnë diçka argëtuese Organizojnë planin e javës Bëjnë ushtrime Hanë shëndetshëm Lexojnë Ndjekin të gjitha angazhimet.

Reflektojnë E mbyllin të dielën me një shënim.
Be the first to comment

Leave a Reply