Ja çfarë ndodh me trupin tuaj kur nuk bëni dush për dy ditë
Nëse mendoni se pak pisllëk nuk do të dëmtojë askënd, mendojeni përsëri.

Në mesjetë, dushi shihej si një formë e shthurjes seksuale, në vend të diçkaje që ju bëni vetëm për të shmangur tjetërsimin nga pjesa tjetër e shoqërisë.

Të lini mënjanë një banjë ose dush është gjëja që mund të bëni vetëm në rrethana ekstreme.

Asgjë kërcënuese për jetën nuk do të ndodhë me ju, por duhet të dini që ne kemi rreth 1000 lloje bakteresh në trup dhe 40 lloje të kërpudhave.

Megjithatë, këta na ndihmojnë të mbajmë veten të pastër, por kanë nevojë për ndihmë nga sapunët dhe dushet.

Edhe nëse nuk jeni djersitur, ju ende jeni të pistë, duke hyrë në kontakt me bakteret gjatë gjithë kohës. Kjo erë e keqe brenda dy ditësh?

Nuk është erë e trupit. Është çlirim gazi nga bakteret që konsumojnë proteina të trupit dhe acide yndyrore. Këto gazra mund të çojnë deri në 30 erëra të këqija.
Be the first to comment

Leave a Reply