Ja emrat e kryetarëve të degëve të Aleancës nga Likova deri në Strugë
Këshilli Qendror i Aleancës për Shqiptarët për përgatitjen e Kongresit të parë të ASH-së, javën e kaluar me sukses e ka mbaruar fazën e zgjedhjeve të brendshme dhe konsolidimin e strukturave partiake duke filluar nga kuvendet e nëndegëve dhe degëve, kryetarët e nëndegëve dhe degëve, kryesitë e nëndegëve dhe degëve.

Kryetar të Degëve të ASH u zgjodhën:

Strugë: Imer Imeri
Dibër: Ilirjan Fetahu
Kërçovë: Abdulla Sejdini
Tetovë: Altrim Mahmuti
Gostivar: Jeton Selimi
Kumanovë: Huzeir Mustafi
Çair: Fadil Nika
Bogovinë: Halil Sulejmani
Vrapcisht: Isen Shabani
Zhelinë: Shaban Arsllani
Bervenicë: Kujtim Idrizi
Tearcë: Tahir Tairi
Jegunovcë: Nadi Sulejmani
Shutorizare: Sevdair Aziri
Cucer Sandevë: Liman Limani
Prespë: Maliq Shemshedini
Manastir: Afrim Selimi
Saraj; Nexhat Nuishi
Likovë: Ardian Demiri
Dollnen: Bajram Alia
Haracinë: Skender Jusufi
Gazi Babë: Adnan Alija
Zelenikovë: Nusret Elmazi
Sopishtë: Orhan Gafuri

Ndërsa ditët në vijim pritet edhe mbajtja e Kuvendeve Zgjedhore në Veles, Çashkë dhe Butel. Ndërsa në Ohër, Mavrovë-Rostushë dhe Petrovec do të formohen Këshillat Vendor.
Be the first to comment

Leave a Reply