Ja fotografitë e bombave të vendosura në Parlament më 27 prill
Bomba të improvizuara kanë qenë të vendosura më 27 prill të vitit të kaluar gjatë ngjarjeve të përgjakshme në Parlament. Në aktpadinë lidhur me ngjarjet shkruan:

“I pandehuri Llazarevski Jovançe rreth orës 20 e 40 minuta në katin e parë të Kuvendit nën tavolinën e punës në zyrat 116 dhe 118 që janë të lidhura mes veti, ka vendosur mjete të improvizuara eksploduese-dy mjete piroteknike me butan të kompremetuar prej 300 ml të ngjitura me selotejp”, transmeton Gazeta Lajm.

Në fotografinë që e ka siguruar nga portali Dosie shihen këto bomba të improvizuara të fotografuara në korridorin e Parlamentit.
Be the first to comment

Leave a Reply