Ja kush është kandidati i LSDM-së në Strugë (FOTO)
Vasko Ashtallkoski me shumë gjasë do jetë kandidat i LSDM-së në garën për Komunën e Strugës.

Ndërkohë pjesë e listës së këshilltarëve do të jetë edhe partia e Fijat Canoskit me tre këshilltar në pozicionin 4,6 dhe 7.

Edhe pse taktizoi deri në momentin e fundit LSDM shkoi me një kandidat të profilit të ulët më shumë për të rojtur votat sesa për të fituar.

 
Be the first to comment

Leave a Reply